Δεν υπάρχει ακόμα βίντεο

ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ 1998-1999-2000-2001  Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ 2002- 2003-2004.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΚΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ  ΘΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΔΕΙΑΣ UEFA ΟΠΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΩΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΙΔΗ Γ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ 16:00

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ/ ATERMON ATHLETIC GROUP 2018

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Performance Football Anaysis

Επαγγελματικές αναλύσεις ομάδων ποδοσφαίρου  -αντιπάλων , προτεινόμενες προπονητικές μονάδες για την βελτίωση -τελειοποίηση της απόδοσης.

Εργομετρικά τεστ ,εργαστηριακά-πεδίου.

Ατομικές αναλύσεις απόδοσης παικτών ,αγώνα-προπόνησης ,προτεινόμενες προπονητικές μονάδες για την διαπίστωση της υφιστάμενης απόδοσης και την επιτάχυνση της.

Συνεργασίες με εργομετρικά κέντρα με ιατρούς, φυσικοθεραπευτές,διατροφολόγους.

ΠΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ

Ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα στον μαζικό και αγωνιστικό αθλητισμό είναι η αντοχή. Η αντοχή είναι η βάση για να εξειδικευθεί η προπονητική διαδικασία και να φτάσει σταδιακά στην ειδική προετοιμασία πετυχαίνοντας δια μέσου αυτής την αγωνιστική φόρμα, η οποία θα διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο όσο απαιτεί το κάθε άθλημα.


Είναι σύνηθες να γίνεται αναφορά στα επίπεδα αντοχής του κάθε αθλητή δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την καλή του φυσική κατάσταση και τα ωφέλει που του αποφέρει στην αγωνιστική του συμπεριφορά.

Η  αερόβια ικανότητα και τα οφέλη της,τόσο στον μαζικό αθλητισμό υγείας όσο και στον αγωνιστικό αθλητισμό.
Η αερόβια ικανότητα-αντοχή , εκφράζει τη ικανότητα αντοχής του κάθε οργανισμού δηλαδή την καρδιοαναπνευστική του κατάσταση, το σύστημα πρόσληψης οξυγόνου (αναπνευστικό το σύστημα), το σύστημα μεταφοράς οξυγόνου το (κυκλοφορικό σύστημα) και το σύστημα κατανάλωσης οξυγόνου (το μυϊκό σύστημα).


Οι παράγοντες που επηρεάζουν την αερόβια αντοχή είναι: το αρχικό επίπεδο αερόβιας ικανότητας, η διάρκεια, συχνότητα και η ένταση της προπόνησης.

 

football performance analysis

football performance analysis

 

Ανάλυση παιχνιδιού στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και η χρησιμότητά της για την διόρθωση λαθών στο παιδικό –αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Ανάλυση παιχνιδιού ,δεν είναι μία απλή ορολογία, η οποία χρησιμοποιείται συχνά στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι μια επιστήμη που συνθέτει όλες τις άλλες που είναι χρηστικές για το ποδόσφαιρο.

Δεν απαιτούνται μόνο όμως οι γνώσεις των επιστημών αλλά και η εμπειρική γνώση του παιχνιδιού, η οποία σε συνδυασμό με τις ικανότητες του προπονητή γίνεται απαραίτητη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Οι ατομικές ,υποομαδικές ,ομαδικές συνεργασίες των παικτών αναλύονται σε βάθος και με λεπτομέρεια , κάθε στιγμή ,κάθε λεπτό αποτυπώνεται και αναλύεται η κάθε αγωνιστική ενέργεια ,έτσι ώστε το αποτελέσματα των περιεχομένων της προπόνησης να είναι να είναι πραγματικά , ρεαλιστικά.

Για να μπορέσει να εφαρμοστεί η κατάλληλη μέθοδος και τα περιεχόμενα της διδακτικής.

coach: pelidis G.

 

ΌΤΑΝ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΡΕΧΕΙ 

ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.


 

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστήμη της τεχνολογίας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έγινε αναπόσπαστο στοιχείο ,τόσο από πλευράς scouting και τακτικής όσο και από πλευράς της εκπαίδευσης και προπόνησης των παικτών της αναπτυξιακής ηλικίας.                                   

Όσα ταλέντα εκπαιδεύονται σύμφωνα με τις τις προδιαγραφές αυτές διατηρούν μεγαλύτερο προβάδισμα για την επίτευξη του στόχου.

Αυτονόητο είναι το ερώτημα  για την εκπαίδευση ταλέντου ποδοσφαίρου είναι , εάν είναι αρκετή μόνο η εμπειρία των προπονητών ή η επιμόρφωσή τους σύμφωνα με τις νέες τάσεις που επικρατούν  στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και η  εφαρμογή των τάσεων αυτών σε πρακτικό επίπεδο με την χρήση τηλεμετρίας για την εξαγωγή έγκυρων αποτελεσμάτων, που θα καθοδηγήσουν την προπονητική διαδικασία.

Η μεθοδολογία της έρευνας, η στατιστική, οι πλατφόρμες δεδομένων, για την  ατομική ανάλυση του παίκτη για τον έλεγχο των φυσικών ικανοτήτων, για την ανάλυση της τεχνικής ,της υποομαδικής τακτικής της ομαδικής τακτικής ,της ψυχολογικής –ψυχικής προετοιμασίας έχουν ως στόχο την ενεργοποίηση του προπονητή,  για τον καταρτισμό της προπονητικής διαδικασίας και για την επιλογή της κατάλληλης μεθόδου που έχουν ως στόχο την βελτίωση –τελειοποίηση της αγωνιστικής συμπεριφοράς.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τον προπονητή εκτός από την εμπειρική γνώση του ποδοσφαίρου είναι η  και η γνώση των παραπάνω υποστηρικτικών επιστημών, που από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα των ερευνών είναι πλέον αναπόσπαστα στοιχεία της προπονητικής διαδικασίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι ,καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε προς το πρόσωπό μου, τον περασμένο Μάιο ανακοίνωσα την δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου ,κάνοντας όλες τις απαραίτητες προσπάθειες  για να βρεθεί χώρος προπονήσεων και αγώνων οι οποίες δεν τελικά καρποφόρησαν.

Η νέα αυτή συνεργασία με το αθλητικό κέντρο του Ατέρμονα μου δίνει την δυνατότητα  να μπορέσω να κάνω πράξη το όραμα αυτό, δηλαδή δημιουργία ομάδων και την καθοδήγησή αυτών (προπονητική διαδικασία) χωρίς παρεμβάσεις και χειραγώγηση, αλλά προς συμφέρον μόνο των γονέων και των παιδιών  και την περαιτέρω εμβάθυνση της προπονητικής διαδικασίας.

Το πρόγραμμα  βασίζεται στην επιστημονική προσέγγιση  παιδαγωγικού-εκπαιδευτικού –προπονητικού –ψυχαγωγικού περιβάλλοντος και με την παράλληλη συνεργασία  ειδικών στον τομέα του αθλητισμού και υγείας.

Ο λόγος που μπορεί να υποστηριχθεί το πρόγραμμα αυτό εκτός από την εξειδικευμένη γνώση της προπονητικής ποδοσφαίρου είναι οι υποδομές.

Οι οποίες είναι 7 γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό χόρτο, νυχτερινό φωτισμό, κλειστό γυμναστήριο αίθουσα ενδυνάμωσης ,αίθουσα προβολής, αίθουσα διδασκαλίας, φυσικοθεραπευτήριο, ιατρείο-ιατρός ,σάουνα υδρομασάζ, όλα στην διάθεσή μας. www.atermongroup.gr

Έχει διευθετηθεί και το θέμα τις μεταφοράς των παιδιών από την πόλη του Κιλκίς προς το αθλητικό κέντρο του Ατέρμονα και την επιστροφή τους.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  16:00 από την πλατεία Ειρήνης Κάθε μέρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ:

1)    Την δημιουργία ομάδας ηλικιών γεννηθέντων 2000-2001-2002-2003 η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

2)    Την δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

3)    Την δημιουργία ομάδας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ν.Κιλκίς

Αναλυτικές πληροφορίες 6932382340 Πελίδης Γεώργιος.

 

Προσθήκη επικεφαλίδας

Είμαι μια παράγραφος. Κάντε κλικ εδώ για να προσθέσετε το δικό σας περιεχόμενο και να με επεξεργαστείτε. Είμαι ένα καλό μέρος για να πείτε την ιστορία σας και να μάθουν οι επισκέπτες σας περισσότερα για σας.