Δεν υπάρχει ακόμα βίντεο

ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ 1998-1999-2000-2001  Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ 2002- 2003-2004.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΚΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ  ΘΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΔΕΙΑΣ UEFA ΟΠΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΩΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΙΔΗ Γ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ 16:00

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ/ ATERMON ATHLETIC GROUP 2018

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Performance Football Anaysis

Επαγγελματικές αναλύσεις ομάδων ποδοσφαίρου  -αντιπάλων , προτεινόμενες προπονητικές μονάδες για την βελτίωση -τελειοποίηση της απόδοσης.

Εργομετρικά τεστ ,εργαστηριακά-πεδίου.

Ατομικές αναλύσεις απόδοσης παικτών ,αγώνα-προπόνησης ,προτεινόμενες προπονητικές μονάδες για την διαπίστωση της υφιστάμενης απόδοσης και την επιτάχυνση της.

Συνεργασίες με εργομετρικά κέντρα με ιατρούς, φυσικοθεραπευτές,διατροφολόγους.

ΠΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ

Ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα στον μαζικό και αγωνιστικό αθλητισμό είναι η αντοχή. Η αντοχή είναι η βάση για να εξειδικευθεί η προπονητική διαδικασία και να φτάσει σταδιακά στην ειδική προετοιμασία πετυχαίνοντας δια μέσου αυτής την αγωνιστική φόρμα, η οποία θα διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο όσο απαιτεί το κάθε άθλημα.


Είναι σύνηθες να γίνεται αναφορά στα επίπεδα αντοχής του κάθε αθλητή δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την καλή του φυσική κατάσταση και τα ωφέλει που του αποφέρει στην αγωνιστική του συμπεριφορά.

Η  αερόβια ικανότητα και τα οφέλη της,τόσο στον μαζικό αθλητισμό υγείας όσο και στον αγωνιστικό αθλητισμό.
Η αερόβια ικανότητα-αντοχή , εκφράζει τη ικανότητα αντοχής του κάθε οργανισμού δηλαδή την καρδιοαναπνευστική του κατάσταση, το σύστημα πρόσληψης οξυγόνου (αναπνευστικό το σύστημα), το σύστημα μεταφοράς οξυγόνου το (κυκλοφορικό σύστημα) και το σύστημα κατανάλωσης οξυγόνου (το μυϊκό σύστημα).


Οι παράγοντες που επηρεάζουν την αερόβια αντοχή είναι: το αρχικό επίπεδο αερόβιας ικανότητας, η διάρκεια, συχνότητα και η ένταση της προπόνησης.

 

football performance analysis