ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι ,καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε προς το πρόσωπό μου, τον περασμένο Μάιο ανακοίνωσα την δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου ,κάνοντας όλες τις απαραίτητες προσπάθειες  για να βρεθεί χώρος προπονήσεων και αγώνων οι οποίες δεν τελικά καρποφόρησαν.

Η νέα αυτή συνεργασία με το αθλητικό κέντρο του Ατέρμονα μου δίνει την δυνατότητα  να μπορέσω να κάνω πράξη το όραμα αυτό, δηλαδή δημιουργία ομάδων και την καθοδήγησή αυτών (προπονητική διαδικασία) χωρίς παρεμβάσεις και χειραγώγηση, αλλά προς συμφέρον μόνο των γονέων και των παιδιών  και την περαιτέρω εμβάθυνση της προπονητικής διαδικασίας.

Το πρόγραμμα  βασίζεται στην επιστημονική προσέγγιση  παιδαγωγικού-εκπαιδευτικού –προπονητικού –ψυχαγωγικού περιβάλλοντος και με την παράλληλη συνεργασία  ειδικών στον τομέα του αθλητισμού και υγείας.

Ο λόγος που μπορεί να υποστηριχθεί το πρόγραμμα αυτό εκτός από την εξειδικευμένη γνώση της προπονητικής ποδοσφαίρου είναι οι υποδομές.

Οι οποίες είναι 5 γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό χόρτο, νυχτερινό φωτισμό, κλειστό γυμναστήριο αίθουσα ενδυνάμωσης ,αίθουσα προβολής, αίθουσα διδασκαλίας, φυσικοθεραπευτήριο, ιατρείο-ιατρός ,σάουνα υδρομασάζ, όλα στην διάθεσή μας. www.atermongroup.gr

Έχει διευθετηθεί και το θέμα τις μεταφοράς των παιδιών από την πόλη του Κιλκίς προς το αθλητικό κέντρο του Ατέρμονα και την επιστροφή τους.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  16:30 από την πλατεία Ειρήνης Κάθε μέρα.

Αναλυτικές πληροφορίες 6932382340 Πελίδης Γεώργιος.